Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Our school

Vaasa

SMC Oy (ent. Tmi Seppo Ryösä) teki Vaasan kaupungin sivistystoimelle useita toimeksiantoja vuosina 2016-2018.

Toimeksiantoja olivat mm.

- kouluverkkoselvitys

- perusopetuksen arviointisuunnitelma

- lasten ja nuorten hyvinvointiselvitys

- perusopetuksen koulujen auditoinnin koonti

- yhtenäiskoulun johdon mentorointi (Mentointimallin 1.0 versio synnytettiin 2016 keväällä!)

- SMC laati ensimmäisen ICLO -Erasmus+ -hankkeen suunnitelman Opetushallitukselle 2017 (ensimmäinen hakemus ei vielä saanut rahoitusta)

Uusikaupunki

https://sites.google.com/edu.uki.fi/konsti/etusivu

SMC oli marraskuussa 2020 laatimassa Opetus- ja kulttuuriministeriölle hankehakemusta inkluusion ja kolmiportaisen tuen kehittämiseen esi- ja perusopetuksessa. Ministeriö myönsi hankkeelle rahoitusta 281000€ vuodelle 2021. Uusikaupunki toimii yhdeksän kunnan (Kaarina, Lieto, Mynämäki, Naantali, Paimio, Parainen, Raisio ja Sauvo) yhteishankkeessa koordinaattorikuntana ja SMC hankekoordinaattorina.

Huhtikuussa SMC laati hankkeelle hakemuksen jatkorahoitukseksi vuosille 2021 ja 2022. Toukokuussa OKM myönsi Konsti 2.0 hankkeelle 539000€. SMC jatkaa hankekoordinaattorina.

Raisio

SMC jatkoi Vaasassa aloitettua ICLO Erasmus-hankkeen jatkosuunnittelua. Hanke saikin rahoituksen vuosille 2018-2021. Hankkeessa ovat mukana partnereina Vaasa, Leicester Isosta Britanniasta sekä Rota Espanjasta. Covid19 on hankaloittanut hankkeen etenemistä vuoden 2020 ja 2021. Hanke viedään kuitenkin loppuun kunniakkaasti!

SMC ja osa Rexit mentoroi-ryhmästä olivat mukana laatimassa yhteenvedon Raision perusopetuksen koulujen auditoinnista vuonna 2019.

SMC laati Raision kanssa Opetushallitukselle hakemuksen Paraskoulu Varsinais-Suomi-hankkeen rahoittamiseksi vuosina 2019 ja 2020. Hanke sai rahoituksen. Hankkeessa ovat mukana Konsti-hankkeen kunnat (Kaarina, Lieto, Mynämäki, Naantali, Paimio, Parainen, Raisio, Sauvo ja Uusikaupunki).

Raisio on myös mukana Konsti-hankkeessa.

Back to top